Kermis Programma zondag 30 september in de Biergarten

“Fysio Fitness Belfeld Kermisloop” door het centrum en buitengebied van Belfeld. Geen rondjes om de kerk maar een snelle route van exact 5km maakt deze loop zeer aantrekkelijk voor de deelnemers. Wij hopen dan ook op veel starters uit Belfeld e.o. en ver daarbuiten. Langs de route staan diverse kapellen welke de lopers verwelkomen met hun vrolijke klanken. Behalve de door de Stichting georganiseerde activiteiten hopen wij dat alle aanwonende hun steentje bijdragen aan dit fantastische evenement. Versier de straat, hang vlaggen uit, zet de BBQ aan en zorg voor muzikale sfeermomenten in Belfeld en moedig de deelnemers aan.

Als u allen meedoet belooft de Fysio Fitness Belfeld kermisloop zowel in cultureel als sportief opzicht wederom een schitterend evenement te worden.

Start en finish is op de Julianastraat nabij Gemeenschapscentrum „De Hamar“ en de routes lopen door de straten van Belfeld.

Na het succes van afgelopen jaar zal de warming-up voor de verschillende loopafstanden verzorgd worden door Dans – Fitness – Studio „Dance No Limit“.

Onder leiding van Jowen Gaasbeek en klanken van opzwepende muziek worden de deelnemers klaargestoomd voor de loop.

Er wordt dit jaar gestart op de 600 meter (bambinoloop), 1500 meter, 5000m en de 10000 meter voor diverse categorieën. De G-lopers kunnen starten op de 1500m.

U kunt voorinschrijven t/m woensdag 26 september via: www.inschrijven.nl
Na-inschrijven is mogelijk op zondag 30 september vanaf 09.00 uur bij het wedstrijdsecretariaat in Gemeenschapscentrum „De Hamar“.

Deelnamekosten:
Bambinoloop en 1500 meter: € 3,50
5000 meter en 10.000 meter: € 7,50
Na-inschrijving: € 10,- en € 4,- voor de jeugd

Prijzen zijn er te verdienen voor de nummers 1,2 en 3 per afstand en is er een leuk aandenken voor iedere deelnemer gesponsord door JUMBO Belfeld.
Er zijn een aantal prijzen ter beschikking gesteld zoals o.a. 2x een Groot Sportmedisch Onderzoek door Sportgeneeskunde VieCuri en runartikelen en bekers door het Loopcentrum.

De looproutes zijn als volgt:
– 5 km en 10 km
Julianastraat – Burg. Kesselstraat – Vennekenstraat – Bolenbergweg – Patersweg – Reuverweg – Aan het Broek –
Mommersweg – Sportlaan – Kromme Hook – Pr. Frederikstraat – Julianastraat.
– 1500 meter:
Julianastraat – Burg. Kesselstraat – Pr. Christinastraat – Pr. Frederikstraat – Julianastraat.
– Bambinoloop:
Julianastraat – Hamarplein – Wilhelminastraat – Julianastraat.

Wij verzoeken alle aanwonenden die dag de routes autovrij te houden en er rekening mee te houden dat er tussen 11.00 en 13.30 uur geen verkeer mogelijk is. De lijndienst van Arriva komt tijdens die uren te vervallen.

Programma:
vanaf 14.00 uur  Programma „Biergarten Muldersplein“
Aansluitend aan de loop zal joekskapel Gans van Sjtreek in de biergarten voor de nodige
stemming zorgen, is er een schminkstand en zal Clowntje Polka de kermisbezoekers vanaf
16.00 uur vermaken met o.a. jongleren, interactief goochelen en modelleerballonnen.

Tussen 15.00 en 21.00 uur zal „DJ Rivi“ voor ouderwetse kermissfeer zorgen. Hij zal lekkere
muziek (Engels,Nederlands Duits etc.) draaien en zorgen voor een gezellig kermissfeertje.

Als „speciale gasten“ die dag zullen „Bianca Schnelle“ en „Frans Theunisz“ live zingen
en voor schwung zorgen. Bianca Schnelle is de Schlagerprinzessin uit Mönchengladbach en betovert je met haar unieke stem alsmede brede repertoire van nummers in diverse stijlen. Ze heeft jarenlange ervaring op de bühne en overtuigd door haar professionalisme, charme en grote liefde voor muziek. Schlager, pop of musical, disco of party, oktoberfeest, bruiloften, doopfeesten etc. ze kan het allemaal. Meer informatie is te vinden op www.schnelle-bianca.de en op Facebook.

Frans Theunisz zit al sinds eind jaren 60 in de muziekbranche en scoorde met de Nachraove landelijk in 1995 met Sjeng Aon De Geng, een monsterhit die 21 weken in de Nederlandse hitlijsten stond. Deze evergreen is dit jaar gekozen tot het succesvolste dialectnummer aller tijden. Frans is altijd met beide benen op de grond blijven staan en een man van en voor het volk. Hij zal ongetwijfeld de biergarten op zijn kop zetten.